2x08 - Four Months Ago

2x08 - Four Months Ago

Standartinė dymonaz » 2007 Lap 07, 18:04

When the clock turns back four months for all of the Heroes, Nathan pays a terrible cost for his heroic actions. While Peter survives his detonation over New York City, the Company "bags" him as a threat to the world, eventually leading to violent confrontation with Elle and the Haitian. D.L. makes the ultimate sacrifice for Niki and Micah. Maya horrifically manifests her dark powers for the first time, driving her and Alejandro to America for help. A mysterious, yet familiar face is introduced.

US promo
Kanados promo

Komiksas: Man on Fire
42
Vartotojo avataras
dymonaz
Už kadro

Re: 2x08 - Four Months Ago

Standartinė PaNtheris » 2007 Lap 13, 15:52

Pati geriausia serija šį sezoną :-) Baisiai apsipatenkinęs sėdžiu dabar po šios serijos :) Pagaliau pakvipo praeito sezono nuotaikomis, viską paaiškino, sudėjo taškus, nuostabu! Dabar pertrauka ar nebus?
Vartotojo avataras
PaNtheris
Už kadro

Standartinė Lexon » 2007 Lap 13, 19:52

na pagal tv.com tai kita serija už savaitės, bet ten dažnai klysta. O dėl serijos tai jo, ji turbūt tikrai buvo pati geriausia šiam sezone. Gal buvo tokia ramesnė, bet man labai patiko. Malonu kai nėra klausimų apie tai kas nutikO, o yra klausimų apie tai kas nutiKS. Taip ir turėtų būt. Tad laukiu sekančios serijos, kad sužinočiau kas nutiks, dabar kai jau žinau kas nutiko ;) :D
Vartotojo avataras
Lexon
Už kadro

Standartinė dymonaz » 2007 Lap 13, 23:52

Ką jūs čia vėjus šnekat, kad gera serija? Šūdas, o ne gera. Kurioje vietoje tas jos gerumas buvo? Na ok :) Gal čia dėl to, kad Peteris nėra mano mėgstamiausias personažas ir man dėl jo klynas nedrėksta :P Mane užknisa, kad company darosi truputį dharma... Kai gerai pagalvoju, tai iš esmės apie kitus personažus daugiau mažiau viskas jau žinoma kas ir kaip. Tiesa kaip Matt'as su Mohinderiu nusprendė kartu gyventi tai vistiek norėjau pamatyti - labai trūko serijoje komiškumo. Elle tai freaky sexy visai.

Kas dėl klausimų atsakymų... nu ok. Tarkim žinom ką Peteris veikė, kaip susipažino su Adam'u - bet viskas buvo tokie trumpi flash'ai ir taip neįsigilinta apie tai kas ir kaip ir kodėl ir už ką, kad nu nx. Žiūrėjau ir vos ne kiekvienoj scenoj galvojau "kodėl?"

Nikki ir Paulo Maya i Alejandro istorija tai man išvis niekas niekaip nei už ką. Nu ble. Jau žinojom, kad jie ten paskerdė, žinojom, kad jie bėgo ir kad ieškomi. Tai kam visa tai dar rodyti? Tik tam, kad žinotume, kad jiems liūdna ir skauda? Ir kad Alejandro vedė ir jo boba buvo kekšė ir todėl mirė? OK. Aš irgi mėgstu meksikiečių telenoveles.

Vienintelė daugiau mažiau padori istorija buvo Niki su Micah su DL. Taip... Nenuvylė ir viskas aišku kodėl jie yra šiandien ten kur yra.

Kalbant apie žadėtus atsakymus... tai klausimų daugiau negu buvo ;/
Kodėl Haitian konteinerį liepė (?) plėšti praėjus dviems savaitėms po to kai ten uždarė Peterį? Ar išvis paliko tai atsitiktinumui? Kaip Haitian atsidūrė Haityje ir dar su liga? Kada Haitian susipyko su Company? Kodėl Bob'as paleido Elle į laisvę lakstyt ar Elle melavo, kad nieko nemačius yra? Ką Peteris su Adamu veikė visą savaitę? Kokį planą buvo sugalvoję? Kodėl jie su Adamu išvis į tą Airiją dūmė? Tik slapstytis? Negi negalima buvo nieko geriau sugalvoti? Ką jie išsiaiškino apie būsimą virusą? Nieko?! Nematė paveikslų niekada? Kodėl nieko nebuvo papasakota apie tai kaip Adamas atsidūrė cypėje, jeigu jis buvo vienas iš Company įkūrėjų? Kaip visame tame paveiksle įsipaišo Angela? Oh wait - Adamas nieko nepasakė Peteriui? Tai taip išeina, kad visi (Elle, Bobas, Adamas) žaidžia Peteriu, o jis vargšelis durnelis visais tiki? Gal jau gana?

Edit: Beeman blog'e parašyta, kad jie ten New Yorke, taigi Peteris į Airiją pakliuvo laive, bet tai kaip ten gaunasi su tuo lėktuvo bilietu? Visad galvojau, kad bilietas iš Airijos į Monrealį :)

Edit 2: kaip Mohinderis su HRG susitarė dirbti?
42
Vartotojo avataras
dymonaz
Už kadro

Standartinė Angel » 2007 Lap 14, 23:26

Pati geriausia šio sezono serija. Džiugu kad serialas atgauna formą. Beveik neturiu jokiu priekaištų. Tik labai jau beneto trūko man. Na bet Niki puikiai jį pavadavo :)
Tik kažkaip keista: Bobas žinojo koks pavojingas yra Adamas, bet vis vien pasodino Piterį gretimoje kameroje, su plonute siena.
9/10

Kas dėl klausimų atsakymų... nu ok. Tarkim žinom ką Peteris veikė, kaip susipažino su Adam'u - bet viskas buvo tokie trumpi flash'ai ir taip neįsigilinta apie tai kas ir kaip ir kodėl ir už ką, kad nu nx. Žiūrėjau ir vos ne kiekvienoj scenoj galvojau "kodėl?"

A tu supranti, kad jie turėjo viską patalpinti į vieną seriją, taigi negalėjo labai gilintis. O jei būtų kaip tu sakai, giliau į viską pažvelgę, taigi vėl būtų užtrukę kelias serijas, o to jau ačiū nereikia, užteko beprasmių pirmų 6 serijų.

Kaip Haitian atsidūrė Haityje ir dar su liga? Kada Haitian susipyko su Company? Kodėl Bob'as paleido Elle į laisvę lakstyt ar Elle melavo, kad nieko nemačius yra? Ką Peteris su Adamu veikė visą savaitę? Kokį planą buvo sugalvoję? Kodėl jie su Adamu išvis į tą Airiją dūmė? Tik slapstytis? Negi negalima buvo nieko geriau sugalvoti? Ką jie išsiaiškino apie būsimą virusą? Nieko?! Nematė paveikslų niekada? Kodėl nieko nebuvo papasakota apie tai kaip Adamas atsidūrė cypėje, jeigu jis buvo vienas iš Company įkūrėjų? Kaip visame tame paveiksle įsipaišo Angela? Oh wait - Adamas nieko nepasakė Peteriui? Tai taip išeina, kad visi (Elle, Bobas, Adamas) žaidžia Peteriu, o jis vargšelis durnelis visais tiki? Gal jau gana?

Aš manau, jog supratę ką Haitian padarė, kompanija suleido jam virusą už bausmę, bet tada atrodo labai keistai, tai, kad Bobas vėliau siuntė Mohinderį jo gydyti. Tai gal Haitian pats susileido virusą, norėdamas prarasti savo galias, kad taptų nereiklaingas kompanijai.
Adamas, kaip Adamas atsidūrė cypei, buvo paaiškinta praeitose serijose, tad nereikia čia bambėtim jei atminties neturi :D . Juk Bobas pasakojo Neitanui, jog Adamas buvo įkalintas dėl to, jog nukrypo nuo pradinio kompanijos kelio, pradėjo jaustis Dievu.

Edit: Beeman blog'e parašyta, kad jie ten New Yorke, taigi Peteris į Airiją pakliuvo laive, bet tai kaip ten gaunasi su tuo lėktuvo bilietu? Visad galvojau, kad bilietas iš Airijos į Monrealį

Tai kad niekada nebuvo minėta, kokiu maršrutu galioja bilietas, o tik kur jis skraidina.
Angel
Už kadro

Standartinė dymonaz » 2007 Lap 15, 05:44

Angel rašė:A tu supranti, kad jie turėjo viską patalpinti į vieną seriją, taigi negalėjo labai gilintis. O jei būtų kaip tu sakai, giliau į viską pažvelgę, taigi vėl būtų užtrukę kelias serijas, o to jau ačiū nereikia, užteko beprasmių pirmų 6 serijų.

Vietoj Maya i Alejandro galėjo parodyti viską :)

Angel rašė:Adamas, kaip Adamas atsidūrė cypei, buvo paaiškinta praeitose serijose, tad nereikia čia bambėtim jei atminties neturi

Aš turėjau omeny ar jis papasakojo Peteriui visa tai :) Nes jeigu ne - tai primena vieną tokį kitą serialą, kur veikėjai vieni kitiems nepasakoja apie savo žygdarbius, surastus lėktuvus ir hatch'us ;)

Tai kad niekada nebuvo minėta, kokiu maršrutu galioja bilietas, o tik kur jis skraidina.

Tai jo. Šiaip tai atsisukau ir pakadriui pažiūrėjau - vienoje vietoje matosi, kad bilietas yra iš niujorko :) Rašau didelį minusą fanams, kad šitas easter egg'as nebuvo niekur trimituojamas kaip labai svarbi užuomina :)

Nežinau. Gal reikės pažiūrėti antrą kartą :) Nes pirmas keturias serijas neseniai pažiūrėjau, tai iš tiesų pirma ir antra buvo labai neblogos - tik trečia ir ketvirta suprastėjusios gerokai.

Aš šiaip dar kol kas nepiktas per daug :) Tarkim, pasitikiu kūrėjais, kad per tuos 4 mėnesius tikrai nieko įdomaus daugiau nebuvo ir neįvyko - gana logiška iš tikro, nes jeigu aš būčiau pamatęs kas dėjosi Kirby Plaza tai irgi 4 mėnesius nieko įdomaus neveikčiau, o slėpčiausi :)
42
Vartotojo avataras
dymonaz
Už kadro

Standartinė zhukaSS » 2007 Lap 15, 16:08

dymonaz rašė:Aš turėjau omeny ar jis papasakojo Peteriui visa tai :) Nes jeigu ne - tai primena vieną tokį kitą serialą, kur veikėjai vieni kitiems nepasakoja apie savo žygdarbius, surastus lėktuvus ir hatch'us ;)

o kodel jis turejo pasakoti? :) Jis pasake uztektinai kad gautu piterio parama - "as norejau isgelbeti pasauli bet jie man neleido, bla bla bla" or smth like that.

Del to tavo nepasitenkinimo ir milijono klausimu kurie iskilo tai man sukele labai didelia shypsena, mazdaug tokia - :mrgreen:
as butent tai ir norejau siandie pakomentuoti, kad heroes shitoj vietoj parode kaip jie stipriai lenkia lost, kuris jau stabiliai 3 sezonus tempe su ivairiom mislem ir 0 paaiskinimu. Cia viskas labai graziai buvo parodyta kas ir kaip, zinoma nuo informacijos gausos pradeda jaustis kad klausimu tik dar daugiau iskilo, bet bent jau jie yra nauji o ne milijona kart igryse kaip "kas tas padaras kuris gyvena dziunglese".
zhukaSS
Už kadro

Standartinė SoLDieR » 2007 Lap 15, 20:48

Na neblogas epizodas, daug ir nesitikėjau, norėjau tik pamatyt, kaip Adamas pabėgo ir kas ten su ta Neitano "baisiąja" puse yra. Su Niki visai įdomiai gavosi, nesitikėjau, galvojau kad Nikės blogoji pusė nužudys DL. Sutinku su Panther'iu neįdomu visai ta Maya ir Alejandro telenoveliška istorija :D
Na geriausiai tai, kad sujungė 1 sezoną su antru, tikiuosi, kad sekantis epizodas bus geras.
spoileris: Pamatei ką nors naudingo ?
Vartotojo avataras
SoLDieR
Už kadro

Standartinė PeterPetrelli » 2009 Geg 05, 16:00

gera serija, paaiškina viską kas kaip buvo iki pirmos serijos. Įdomu kaip bus kai Adamas su Hiro Nakamura susitiks. Dėl serijų tai gal paaiškins viską vėliau po truputį
PeterPetrelli
Už kadro

Grįžti į Antras sezonas

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias